تلفن های همراه امکانات متعددی را در اختیار کاربران قرار داده است. اندروید به عنوان یکی از پرکاربردترین سیستم عامل هایی است که در حال حاضر در بازار وجود دارد. این سیستم عامل در اختیار چندین شرکت سازنده گوشی همراه قرار دارد و ساخت اپلیکشن برای آنها آزاد است.

000012 1 - کانون آگهی و تبلیغات پیل آسا

همین امر موجب ترغیب بسیاری از برنامه نویسان برای طراحی اپلیکیشن های متعدد و متنوع شده است. هر چند وقت یکبار نیز شاهد ورود نرم افزارهای جدید در بازار هستیم که بر روی گوشی های همراه نصب می شوند که کاربردهای متعددی دارند.

مزایای طراحی اپلیکشن

اپلیکشن ها به راحتی بر روی تلفن همراه نصب می شوند و کاربران می توانند با استفاده از محیط ساده و کاربری آسان، از آنها استفاده کنند. برای مثال یک اپلیکیشن که برای فروش کالاهای دست دوم طراحی شده است، به کاربران کمک می کند تا هر چیزی که نیاز دارند را در اپلیکیشن پیدا کنند. در حالی که برای مراجعه به سایت باید به دنبال کلمه کلیدی متناسب بگردند و از سوی دیگر انتخاب یک سایت از میان چندین گزینه هم زمانبر است.

یکی دیگر از مزایای اپلیکشن ها، امکان تبلیغات و معرفی محصولات است که به صورت مختصر و مفید در یک محیط کاربردی در معرض دید کاربران قرار می گیرد. در واقع طراحی اپلیکشن به یکی از جدیدترین استراتژی های بازاریابی اینترنتی بدل شده است. به طوری که بسیاری از وب سایت ها و فروشگاه های اینترنتی برای تبلیغات فعالیت خود اقدام به طراحی می کنند. از جمله مزایای اپلیکیشن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1-   امکان ارسال پیام

یکی از مهمترین امتیازات اپلیکیشن ها امکان ارسال پیام است که ارتباط میان کاربران را آسان کرده است. به طوری که یکی از اعضا می تواند به راحتی با دیگر اعضا ارتباط برقرار و در رابطه با تخفیفات، معاملات، پیشنهادات تجاری و … صحبت کند. در ارسال پیام هیچ هزینه ای بر دوش کاربران نمی گذارد و از این بابت یک صرفه جویی اقتصادی است.

2-   بهبود تعامل با مشتری

اگر یک وب سایت داشته باشیم و کاربران بخواهند محصولات مورد نظر خود را در سایت جستجو کنند، باید زمان زیادی را صرف جستجو در میان چندین صفحه کنند. در انتها نیز محتواهای طولانی اجازه مشاهده محصول مورد نظر را از آنها می گیرد. اما در اپلیکشن از محتواهای طولانی خبری نیست و کاربر می توانند براحتی و با کلیک کردن بر روی عبارت مشخص شده، محصول مورد نظر خود را پس از چند لحظه مشاهده کند.

3-   ایجاد نام تجاری و شناخته تر شدن شرکت

اپلیکشن ها قابلیت نصب بنر در مقیاس کوچک را نیز دارند. می توان در انتهای صفحات به راحتی بنرهای تبلیغاتی را منتشر کرد. همچنین قراردادن لوگو و نام تجاری برند در اپلیکیشن به شناخته شدن بیشتر شرکت در ذهن مخاطبان می انجامد.  

4-   فروش آسانتر محصولات

اگر چه فروشگاه های اینترنتی یک سایت جامع برای فروش محصولات هستند که کاربران می توانند در فضای گسترده آن به هر چیزی که نیاز دارند، دسترسی پیدا کنند؛ اما کاربران در محیط اپلیکیشن ها به دلیل کاربرد راحت تر و دسترسی آسان می توانند محصولات مورد نیاز خود را سریعتر پیدا و خریداری کنند.